Ni grunde til at både dig og dine børn vil elske strandsko - tag på stranden uden frygt for tang og skarpe sten

1. Beskytter mod solens stråler

Vi ved alle sammen, at det er vigtigt med den rette beskyttelse mod solen. De kunstige solarier eksisterer godt nok endnu, men de færreste vil nok påstå, at de har samme kronede dage og generelle høje status, som de altså tidligere har haft. Vi er nemlig blevet meget klogere på, hvor farligt det kan være med for meget sol, og hvor vigtigt det er at bruge solcreme til både krop og ansigt.

Måske har du endda oplevet at holde ferie med et solskoldet barn, og vil nok være enig i, at det hverken er rart for dig eller barnet. Et par gode strandsko beskytter også fødderne mod solskoldning, så både små og store fødder er klar til at løbe rundt hele badedagen.

2. Gør vinterbadningen mere behagelig

Man skal ikke have været meget på sociale medier de sidste par år, for at have opdaget, at det er blevet meget populært med vinterbadning. Hvor mange har ikke prøvet at åbne sin telefon eller computer, for derefter at konstatere, at enten en man kender, eller måske en eller anden berømthed, har været i færd med at trække i badetøjet på en vinterdag?

Det kan virke ubegribeligt for mange, men ikke desto mindre skulle vinterbadning altså være godt for både krop og sjæl. Det er dog mindre behageligt, hvis ens fødder bliver udsat af f.eks. en for kold metaltrappe, eller andre ubehagelige ting på vej i vandet. Her kan et par strandsko hjælpe.

3. Er behagelige at have på, både for dig og dit barn

Det er skønt at bade og være ved stranden, og mange af os forbinder det med en rigtig hyggelig og afslappende dag. En afslapningsdag kræver behageligt tøj, og det gælder alt fra badetøj til behageligt strandtøj. Måske tænker du at strandsko sidder for stramt, og hverken er behagelige for dig eller dine børn, men det er nu altså ikke tilfældet. Strandsko kan nemlig sagtens være behagelige at have på, og dermed gøre dig og din families hyggelige dag ved vandet endnu bedre.

4. Er nemme at anskaffe sig

Vi bliver alle sammen bombarderet med reklamer, hver eneste dag i vores liv. Alle mulige har holdninger til, hvad vi hver især bør anskaffe os, og hvad der helt sikkert vil gøre livet endnu lettere, for både os selv og vores børn. Måske har du også oplevet, at både venner og bekendte har masser af, helt sikkert velmenende råd til, hvordan du gør alt muligt i dit liv nemmere.

Det kan virke lidt uoverskueligt nogle gange, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at sådan en lille ting som strandsko ikke bliver noget, der er helt umuligt at få fat i. Det er heldigvis heller ikke tilfældet, for du kan i ro og mag bestille strandsko hjemme fra sofaen.

5. Fås i mange prisklasser

Selvfølgelig betyder prisen noget, uanset om det er små eller større nyanskaffelser, som man går rundt og overvejer at erhverve sig. Hvis du tænker, at strandsko er overflødige, og i øvrigt helt sikkert er for dyre, er det dog en skam, for sådan forholder det sig ikke. Strandsko fås i flere prisklasser, og der vil helt sikkert være et par eller flere, som vil forsøde badelivet for både børn og voksne.

6. Beskytter mod skarpe genstande, både på stranden og i havet

Der findes altså mange gode grunde til at købe strandsko, og denne her er muligvis en af de mere åbenlyse. For hvor mange gange har man ikke prøvet at være i gang med noget hyggeligt på stranden, for så at skære sig på et eller andet skarpt på stranden?

Du har helt sikkert også prøvet at badeturen næsten blev uudholdelig, fordi der var så mange sten på sandbunden, at det var svært at kunne gå ordentligt. Det kan være ubehageligt for voksne, der har prøvet det før, men vil helt sikkert være endnu værre for små børnefødder. Her gør strandsko altså en kæmpe forskel, og vil utvivlsomt gøre badeturen sjovere.

7. Tørrer hurtigt

Når man kommer hjem fra stranden, så er der flere ting, som man lige skal have styr på; Der skal tørres tøj, pakkes ud, vaskes sand af fødderne osv. Det kan tage lidt tid, især, hvis man er en familie med små børn, og derfor er det også en fordel, at strandskoene tørrer hurtigt. De kommer altså ikke til at tage kostbar plads i tørrerummet - faktisk vil de ofte nå at tørre på stranden inden I kører hjem

8. Plads til at bevæge sig

For rigtig mange voksne handler en tur til stranden i høj grad om at slappe af. Der skal læses bøger, lyttes til musik, tages et par lure, osv. osv. Det er dog slet ikke sådan, at langt de fleste børn og babyer har det. Der skal leges, bygges sandslotte, bades, løbes rundt, og meget, meget mere.

Derfor dur det bare heller ikke, hvis de strandsko som de små poder har på, slet ikke er til at bevæge sig i. Heldigvis er strandsko til både børn og babyer nemme at bevæge sig i, og vil heller ikke glide ned hele tiden når man leger. Du kan altså roligt som forælder anskaffe nogle gode strandsko til dine børn.

9. Mange forskellige designs

Måske har du allerede børn , som har en helt klar holdning til, hvad de skal have på af tøj i hverdagen. Så har du nok allerede haft mange slidsomme diskussioner inden afgang om morgenen, og ved hvor hårde disse kan være. Dem behøver du dog ikke have i forbindelse med køb af strandsko, da disse fås i alle mulige forskellige designs. Der vil altså helt sikkert være et par, som falder i både din og dine børns smag.

Menu
Top