Med familien på Sardinien - ting I skal opleve    

Sardinien er det oplagte rejsemål for en familieferie. Sardinien byder på oplevelser i alle aldersgrupper, spænding, gåture, leg på stranden og afslapning ved poolen.

Sardinien er en skøn italiensk ø der ligger midt i havet, med næsen lige langt til det italienske og til det spanske fastland. Klimaet er mildt og behageligt med mange årlige soltimer.

Læs med herunder og lad dig inspirere til skønne oplevelser for hele familien.

De bedste strande på Sardinien

Sardinien har de smukkeste strande og det herligste vand. Vandet er klart og rent. Mange steder er vandet så klart og rent at man kan se koralbunden på mange meters dybde.

Om man kommer for solbadning, svømmeture, leg på stranden eller snorkling blandt farvestrålende fisk, så har Sardinien det hele. Nyd en skøn famiilefeire på Sardinien.

Der er rigtig mange skønne strande langs hele Sardiniens kyst på både øst og vest siden af øen. Her får du en kort beskrivelse af tre af de bedste, som alle ligger på øst siden af øen.

La Pelosa Beach

Stranden ligger mod nord med fronten ind mod det italienske fastland.

Vandet er roligt og krystalklart. Stedet byder på både afslapning, badning og snorkling fra kysten.

I La Pelosa Beach er der mulighed for at tage på bådture. Der er både lange bådture med ophold til dykning og snorkling og korte ture der sejler langs den smukke kyst.

Spiaggia La Cinta

Lidt længere mod syd, på samme kyststrækning ligger Spiaggia La Cinta her er der mulighed for at leje liggestole til den lange dovne stranddag. Stranden er en lang, hvid strækning med smukt lavt vand. Stranden er idel for børn, til både badning og svømning på lavt vand. Ungerne kan købe is og hente italiensk kaffe til deres forældre. Vandet er smukt og klart.

Cala Mariolu

Endnu længere mod syd, stadig på den østlige del af øen, ligger den smukke strand Cala Mariolu. Fra Cala Mariolu er der mulighed for smukke bådture med og uden snorkling. Den smukke strand byder på solbadning, leg og svømmeture. Cala Mariolu er en skøn strand for både voksne og børn.

Gode restauranter som er børnevenlige

På Sardinien skorter det ikke på gode restauranter i alle prisklasser. Generelt er priserne ikke nær så pebrede som de er hjemme i Danmark.

Her får du tre af de bedste restauranter som servere lækre retter og som byder børn velkommen.

AgriRistoChic Resort Li Espi

I den nordlige ende, ikke langt fra La Pelosa Beach ligger restauranten AgriRistoChic Resort Li Espi. Er det typiske egnsretter fra Sardinien du er ude efter, så er AgriRistoChic Resort Li Espi det helt rigtige sted.

Personalet er venlige og imødekommende og byder både voksne og børn velkommen med et smil.

Terradome Agriturismo Resort

Helt i syd og ikke langt fra hovedstaden Cagliari ligger restauranten Terradome Agriturismo Resort som byder på klassiske italienske retter, med Sardiniens eget tvist på hver en ret. Fisk er naturligt en stor del af menukortet, da øen jo har hav til alle sider.

Terradome Agriturismo Resort er absolut en restaurant i særklasse og en restaurant som tager hensyn til børn. Uanset om du besøger Terradome Agriturismo Resort til morgenmad, frokost eller aftenmad, er det et besøg i top klasse. Der er både mulighed for at spise inde, eller udendørs under parasoller der skærmer mod solen.

La Stazione Del Pescatore

La Stazione Del Pescatore er den ultimative børnerestaurant. Her finder du både de lækre italienske retter du kender hjemmefra, lækre retter med fisk som du muligvis ikke kender og gode burgere og sandwich. Her er der mulighed for at sidde hele aftenen med kølig vin og sodavand til børnene, eller et hurtigt måltid på farten. La Stazione Del Pescatore kan det hele og er absolut et besøg værd for både børn og voksne.

La Stazione Del Pescatore ligger ud mod havet på øst siden, cirka halvejs mellem de to førnævnte restauranter.

Cagliari er øens hovedstad

I Cagliari bor en tredjedel af øens indbyggere. Cagliari er en lille storby, med alt hvad du kan forvente af en mindre storby.

På stranden

Poetto er en sød lille strand omkranset af stejle klippevæge. Sandet er hvidt og havet er blåt. Poetto er en skøn strand til en lang strand dag eller en kort svømmetur.

På markedet

San Benedetto er byens smukkeste marked og bestemt et besøg værd. Her finder du både frugt, blomster og alle mulige andre ting og sager.

I byen

Arkæologisk museum har en imponerende samling som man ikke bør snyde sig selv for.

Menu
Top