Udgivet i BørneHjørnet

Familieferie på Mallorca - her er 7 ting I kan lave

Af Dukkeseng.dk

Mallorca er en af danskernes foretrukne feriedestinationer – og med god grund. På den spanske ø har du mulighed for at opleve både billedskøn natur, fantastisk gastronomi og et utal af kulturelle oplevelser. Faktisk er der så meget at lave på Mallorca, at det kan være svært at vide, hvad du skal vælge.

Hvis du gerne vil vide mere om dine mange muligheder som gæst i Mallorca, kan du blot læse videre. Her finder du 7 ting, som du kan lave, når du besøger Mallorca. God fornøjelse og god ferie.

Valldemossa

Hvis du er glad for arkitektur og autenticitet, bør du helt klart besøge de små landsbyer på Mallorca. Her er det lykkedes de lokale at beholde den traditionelle charme, der kendetegner Mallorca. Derfor er det også din chance for at få et glimt af det ægte Mallorca uden masseturismen.

Hvis du gerne vil besøge en smuk landsby på Mallorca, kan Valldemossa varmt anbefales. Her finder du flotte gader, der er belagte med brosten. Lige sådan er byen også rig på gamle stenhuse med træskodder. Facaderne i byen er også beklædt med både potter og blomster i alle tænkelige farver.

Hvis du er glad for lækker gastronomi, er Valldemossa også et godt valg. Byen er nemlig kendt for sine lækre, lokale desserter. Dem finder du i massevis rundt omkring i byens midte.

Deià

En anden fantastisk landsby på Mallorca er Deià. Landsbyen ligger placeret mellem de flotte og frodige Sierra de Tramontana bjerge og så Middelhavet. Det er også med til at skabe en rolig stemning i byen, hvilket har tiltrukket mange kunstnere fra alverdens steder.

I landsbyen finder du også mange skjulte grotter. Det vil helt klart være et hit blandt dine børn, som vil føle, at I er på en slags skattejagt. I grotterne kan I slappe af og endda svømme i grotternes vand. Det er en helt unik oplevelse, som dine børn vil huske i lang tid.

Derudover er det naturligvis også en fantastisk mulighed for at vise dine børn det oprindelige Mallorca uden al masseturismen.

Torre del Verger

Er du glad for en flot udsigt og fantastisk solnedgang? Så bør du ikke snyde dig selv for at besøge Torre del Verger. Det er et vagttårn, der blev bygget tilbage i 1579. Herfra skulle de lokale kunne holde øje med piratangreb. Fra vagttårnet får du derfor en af de bedste udsigter på hele Mallorca.

Med sin fantastiske placering giver Torre del Verger dig også muligheden for at opleve en enestående solnedgang. Her vil du kunne nyde en fremragende horisontlinje, ligesom du også har udsigt til Mallorcas kyst.

Du bør helt klart ikke snyde hverken dig selv eller din familie for denne enestående oplevelse, når I besøger Mallorca.

Vandland

Hvis dine børn er som de fleste børn, elsker de helt sikkert vandland. Heldigvis byder Mallorca på flere af disse. Derfor kan du let få stillet dine børns trang til at bade, når I er på ferie på Mallorca. Her har I flere forskellige valgmuligheder, så I kan vælge netop det vandland, der appellerer bedst til jer.

Vandland er en fantastisk mulighed for, at hele familien kan hygge sammen. Du vil helt sikkert også have nogle utroligt trætte børn efter en hyggelig dag i vandlandet. Her kan de både svømme, prøve vandrutschebaner og meget mere.

I har også mulighed for at ligge på solsenge og bare nyde vejret og dagen for en stund. Derfor er vandland altid en god idé, når du er afsted med familien.

Tage på stranden

Når du har taget hele familien med til Mallorca, skal I helt klart ikke snyde jer selv for en strandtur. Mallorca råder nemlig over flere helt fantastiske og naturskønne strande. Her bør I helt klart lægge vejen forbi og have en hyggelig stranddag.

Børnene kan bade i vandet og bygge strandslotte. Selv kan du slappe af i vandkanten. Måske nyde en kold forfriskning. Og naturligvis skal alle have is. Det hører sig jo til på en stranddag.

Hvis I gerne vil på strand, der ikke er helt overrendt med turister, kan det anbefales at besøge Es Caragol. Stranden befinder sig på øens sydlige del – et godt stykke væk fra de mange landsbyer. Derfor er du også garanteret en langt mere rolig stemning, når du besøger denne strand.

Foruden at være afsides og rolig, er stranden muligvis også den smukkeste strand, som du kan finde på Mallorca. Es Caragol har helt hvidt sand og flot, transparent vand. Det giver dig en billedskøn strand, som du vil elske at bruge timevis på. Det vil din familie helt klart også.

Hvis du gerne vil spare lidt penge på ferien, er en eller flere stranddage også en billig løsning. Her kan du blot pakke en god madpakke og så tage afsted. Du skal hverken betale for dyre restauranter eller pebrede entrepriser.

Legetid til børnene

Selvom I er på ferie, har børnene ofte også brug for, at der er en dag eller to, hvor der ikke sker det helt vilde. Derfor kan det være en god idé at pakke noget af deres legetøj med. Hvis de altså stadig er i den alder, hvor de leger med legetøj.

Hvis dine børn leger med dukker, kan det for eksempel være en god idé at pakke nogle dukker, deres dukkeseng og så videre. På den måde har dit barn stadig noget genkendeligt med på ferien, og det kan skabe en vis tryghed i nye rammer.

Derudover giver legetøjet også børnene mulighed for at underholde sig selv, hvis du som forælder gerne vil have en lille pause.

Guidet rundvisning i Hams-grotterne

Mallorca er kendt for meget skøn natur. Blandt andet Hams-grotterne. Hvis du gerne vil se dem, bør du helt klart booke en guidet rundvisning. Her vil en guide vise sig grotterne.

Grotterne blev opdaget ved en tilfældighed tilbage i 1905. Egentlig blev der gravet efter ædelsten, da arbejderne pludselig stødte på Hams-grotterne.

I dag kan du ikke alene se grotterne. Du kan også opleve et spektakulært show med både musik og lyseffekter. Det vil uden tvivl efterlade et uforglemmeligt minde hos både dig og din familie.

Find det du mangler på dukkeseng.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 4.755 produkter fra mere end 85 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 11.212 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-19 09:03:06.

19
Produkttyper
4.755
Produkter
85
Forhandlere
11.212
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.