Du er landet på Dukkeseng.dk, det helt rigtige sted at finde ferm LIVING dukkehus. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle ferm LIVING dukkehus tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ferm Living Flettet Dukkehus Natural

  • Mærke: ferm LIVING

Vores første anbefaling er “Ferm Living Flettet Dukkehus Natural” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Sødt dukkehus fra Ferm Living fremstillet i flet og med sjov A-form. Huset har en lille dør, der kan åbne og lukke, vinduer og rum der kan indrettes.
Når legen med huset er færdigt, kan den ene side på huset foldes op, og huset kan bæres som en taske i hå…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Ferm Living dukkehus, Miniature Funkis

  • Mærke: ferm LIVING

Sidste produkt på vores liste er Ferm Living dukkehus, Miniature Funkis som vi har fundet til 799,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Et flot og stilfuldt dukkehus fra Ferm Living lavet i fint lyst træ.
Dukkehuset har et moderne look med sine kantede rum, skæve tag og høje vinduer.
Brug det som et dukkehus til små dukker, dyr, bamser og biler eller lad det være en del af indretningen ti…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste ferm LIVING Dukkehus på listen er Ferm Living Flettet Dukkehus Natural fra Luksusbaby Danmark med en pris på 1199.00. Billigste udvalgte Dukkehus er Ferm Living dukkehus, Miniature Funkis som du kan købe for 799.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 399.05 kr.
Ovenstående ferm LIVING Dukkehus data og priser er hentet fra 2 butikker (Luksusbaby Danmark, Børnenes Kartel). Alle ferm LIVING Dukkehus tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dukkehus guides:

Fandt du ikke det rigtige Dukkehus blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dukkehus: