Du er landet på Dukkeseng.dk, det helt rigtige sted at finde Barbie dukkehus. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Barbie dukkehus tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Barbie Chelsea Dukkehus

  • Dagens pris: 545,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Franchise: Barbie

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Proshop.dk.

Her kan “Barbie Chelsea Dukkehus” fås til 545,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvem drømmer ikke om sådan et legehus som dette? Det her er Chelseas legehus, der indeholder ikke mindre end 3 etager med masser af legeområder for Chelsea og hendes venner.
Her er både dagligstue og køkken i stueplan, kæledyrsværelse og badeværelse på fø…

Se hos Proshop.dk ❯❯

2: Barbie dukkehus og møbler, inkl dukke

Sidste produkt på vores liste er Barbie dukkehus og møbler, inkl dukke som vi har fundet til 483,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Super fint foldbart dukkehus til Barbie med både indendørs og udendørs omgivelser.
I huset er der både køkken, soveværelse, toilet og udendørs pool. Væggene er dekoreret, så de giver indtrykket af flotte møblerede rum og hyggelige udendørs arealer. I køkk…

Se hos Børnenes Kartel ❯❯

Dyreste Barbie Dukkehus på listen er Barbie Chelsea Dukkehus fra Proshop.dk med en pris på 545.00. Billigste udvalgte Dukkehus er Barbie dukkehus og møbler, inkl dukke som du kan købe for 483.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 61.05 kr.
Ovenstående Barbie Dukkehus data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, Børnenes Kartel). Alle Barbie Dukkehus tilbud er opdateret i dag 03-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dukkehus guides:

Fandt du ikke det rigtige Dukkehus blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dukkehus: