Du er landet på Dukkeseng.dk, det helt rigtige sted at finde Barbie dukketøj. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Barbie dukketøj tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Barbie – Dukketøj – Grl Pwr – Fashion 2-pakke

  • Dagens pris: 139,95 kr.
  • Fundet hos Gucca.dk
  • Franchise: Barbie

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Gucca.dk.

Her kan “Barbie – Dukketøj – Grl Pwr – Fashion 2-pakke” fås til 139,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Klæd din Barbie-dukke på i det sejeste tøj! Du får her dukketøj og tilbehør til to helt komplette outfits i én modepakke.
Barbie "GRL PWR" Fashion 2-Pack tilbyder dobbelt stylingsjov…

Se hos Gucca.dk ❯❯

2: Barbie 2 sæt dukketøj, kjole m. lyn og ternet skirt

Sidste produkt på vores liste er Barbie 2 sæt dukketøj, kjole m. lyn og ternet skirt som vi har fundet til 113,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Pakke med 2 sæt tøj til Barbie.
Sættene består af blå T-shirt kjole med tie-dye og print foran, kortærmet top med kvadratiske felter samt ternet nederdel . Desuden medfølger diverse tilbehør. Barbie er en fantastisk dukke på ca 29 cm, der stammer fra USA….

Se hos Børnenes Kartel ❯❯

Dyreste Barbie Dukketøj på listen er Barbie – Dukketøj – Grl Pwr – Fashion 2-pakke fra Gucca.dk med en pris på 139.95. Billigste udvalgte Dukketøj er Barbie 2 sæt dukketøj, kjole m. lyn og ternet skirt som du kan købe for 113.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 26 kr.
Ovenstående Barbie Dukketøj data og priser er hentet fra 2 butikker (Gucca.dk, Børnenes Kartel). Alle Barbie Dukketøj tilbud er opdateret i dag 03-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dukketøj guides:

Fandt du ikke det rigtige Dukketøj blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dukketøj: