Find Dukkeseng blandt 44+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående dukkesenge er senest opdateret i dag (19/07 - 2024) kl. 09:03

Du er landet på Dukkeseng.dk, det helt rigtige sted at finde dukkesenge. Vi har udvalgt 44 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det dukkeseng tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 44 forskellige dukkesenge fra 15 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Kid'oh Dukkeseng vugge i træ

Kid'oh Dukkeseng vugge i træ

579 kr.

289 kr.

Billede af Dukkeseng Med Tilbehør - Ecoiffier Nursery - 6 Dele - 32 Cm

Dukkeseng Med Tilbehør - Ecoiffier Nursery - 6 Dele - 32 Cm

99,95 kr.

39,95 kr.

Billede af Tender Leaf - Dukkeseng - Sweet Dreams

Tender Leaf - Dukkeseng - Sweet Dreams

449 kr.

291,85 kr.

Billede af 2 i 1 dukkeseng vugge

2 i 1 dukkeseng vugge

599 kr.

499 kr.

Billede af Sebra Dukkesengen - Dark Amber

Sebra Dukkesengen - Dark Amber

949,95 kr.

599,95 kr.

Billede af Baby Born Godnat Vugge

Baby Born Godnat Vugge

599 kr.

399 kr.

Billede af Sebra Dukkeseng + Madras - FSC™ 100% - Jetty

Sebra Dukkeseng + Madras - FSC™ 100% - Jetty

1095 kr.

769,30 kr.

Billede af Asi Dreams Dukkeseng i Træ - Hvid

Asi Dreams Dukkeseng i Træ - Hvid

799,95 kr.

519,97 kr.

Billede af Smallstuff Dukkevugge - Rosaline - Hvid

Smallstuff Dukkevugge - Rosaline - Hvid

699,95 kr.

454,97 kr.

Billede af Kids Concept Dukkeseng - Carl Larsson - Grøn

Kids Concept Dukkeseng - Carl Larsson - Grøn

859,95 kr.

515,97 kr.

Billede af By Astrup Dukkelift i Fløjl - m. Sengetøj og Overlærred - 42 cm. - Lavendel

By Astrup Dukkelift i Fløjl - m. Sengetøj og Overlærred - 42 cm. - Lavendel

499,95 kr.

349,95 kr.

Billede af Kids Concept Dukkeseng - Carl Larsson - Rød

Kids Concept Dukkeseng - Carl Larsson - Rød

859,95 kr.

515,97 kr.

Billede af Uro til dukkeseng

Uro til dukkeseng

229,95 kr.

114,50 kr.

Billede af Bloomingville Dukkeseng - Bankuan Grass - Natur

Bloomingville Dukkeseng - Bankuan Grass - Natur

599 kr.

316,20 kr.

Billede af Dukkeseng

Dukkeseng

699,95 kr.

349,98 kr.

Billede af Sebra Sebra Dukkesengen + madras - classic white

Sebra Sebra Dukkesengen + madras - classic white

1095 kr.

879,50 kr.

Billede af Maileg Miniatureseng - Blå (15 cm.)

Maileg Miniatureseng - Blå (15 cm.)

349 kr.

Billede af Bayer - Dukkevogn Legesæt Med Dukkeseng Og Dukketilbehør

Billede af Happy Friend - Dukkeseng - Hvid

Billede af Viga - Dukkevogn Og Dukkeseng I Træ - Rød - 2 Dele

Du kigger lige nu på 44 dukkesenge fra 15 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Asi Baby Born Bayer Bloomingville Cam Cam Ecoiffier Kids Concept Maileg Mamamemo Sebra Small Foot Smallstuff Smoby by Astrup ferm LIVING

4 gode grunde til at dit barn kommer til at elske en dukkeseng til sine dukker

Har du en lille dreng eller pige, som bare elsker at lege med dukker? Dukker - både babyer, barbier og lignende - har længe været meget populært legetøj. For barnet er det helt sikkert spændende at lege med noget, som ligner rigtige mennesker - særligt er der noget over babydukker, som giver børn en fornemmelse af at føle sig ældre og ansvarlig, hvilket er en rigtig fin måde at lege på.

Derfor skal du på ingen måde ærgre dig over det, hvis enten din pige eller dreng har fået en interesse for at lege med dukker. Tværtimod, du bør sørge for, at det er en leg, som gerne må fortsætte - selvfølgelig ved siden af de mange andre lege, som børn kan finde på. For at gøre legen endnu sjovere, kan det være rart for barnet også at have en dukkeseng - det får du 4 gode grunde til lige herunder.

Mulighed for autentisk leg

Børn er generelt gode til at lege, men nogle gange skal de også skubbes lidt til at få sat den gode leg i gang. Det kan en dukkeseng blandt andet bidrage til.

Dit barn har måske leget med den samme dukke i et godt stykke tid, og er ved at løbe tør for ideer til, hvad man egentlig kan lege med denne dukke. Ved at købe en dukkeseng kan det pludselig sætte gang i barnets fantasi igen, fordi der pludselig opstår en mulighed for nye lege med dukken. Det er desuden lege, som tager fokus i virkeligheden, hvilket vil gøre det meget mere autentisk og ægte for barnet, hvis der også er en dukkeseng, som man kan putte dukken i.

Øvelse i omsorg

Fordi at leg med dukker og dukkesenge netop er meget virkelighedstro, så giver det også barnet en rigtig god øvelse og indlevelse i, hvad det vil sige at have omsorg og ansvar for andre. Dit barn har måske eller lillebror, lillesøster, nevø eller niece, som er en baby, og hvor de måske har set, hvordan du er omkring babyen.
Det er noget, de tager med i deres leg, hvor de på en måde prøver at lege voksne. Selvom det i første omgang bare er rigtig sødt, at de i det hele taget gør det, så er det også en rigtig god øvelse. Så man bør bestemt ikke være bange, hvis ens barn leger med dukker, og hvis de endda udviser en masse omsorg og ansvar for barnet - det er kun godt!

Børn bliver altid glade for ekstra legetøj

Så er der jo også lige den ting, at børn altid bliver ret glade for ekstra legetøj. Det giver mulighed for endnu flere lege, fordi de pludselig kan begynde at tænke dukkesengen ind i nye lege, sammen med det legetøj de allerede har.

Derudover vil mere legetøj også gøre, at du i længere tid kan holde barnet væk fra skærmene. De fleste forældre er nemlig interesseret i, at barnet bruger så meget tid på rigtig leg som muligt, og at skærmtiden er minimal. Det kan man blandt andet gøre noget for ved at købe en dukkeseng.

Dukker er til for både drenge og piger

Afslutningsvis er det vigtigt at nævne, at dukker og dukkesenge naturligvis er noget, som både pige- og drengebørn kan få stor gavn af at lege med. Det er ikke kun piger, som skal trænes i at få omsorg for andre mennesker og få et indblik i mor-rollen. Hvis du har en dreng, som synes, at det er hyggeligt at lege med dukker, så er der bestemt intet galt i, at hans også får både en dukke og en dukkeseng. Det ansvar, som man lærer om ved at lege med dukker og dukkeseng, er noget, som alle kan have gavn af - både drenge og piger.

Bør du handle dukkesengen i en butik eller på internettet? Her her 3 fremragende argumenter for at handle den online

Nethandelen vokser for hvert år der går, og man behøver snart ingen overbevisning for at købe sin dukkeseng på nettet. Vi har alligevel fundet vores 3 bedste grunde til at købe dukkesenge online.

Aldrig udsolgt online

Hvis du tager til shoppingcentret for at købe en ny dukkeseng og butikken ikke har det så er gode råd dyre.

Hvis du er rigtig heldig er der andre butikker i centret der sælger samme varer - men ofte vil der være udsolgt i samtlige butikker.

Så skal du ud at centret og enten køre hjem uden dukkeseng, eller prøve lykken i en anden del af byen. Det undgår du hvis du handler online.

Her er det altid muligt at finde en butik med varer på lager og hurtig levering.

Bedre returret på internettet

Er du bedst stillet som forbruger når du køber på nettet? Eller når du går i en butik? De fleste af os vil nok føle os tryggest ved at handle i en butik, så ved vi at vi har et fysisk sted at gå hen hvis vi er utilfredse. Men det er bare ikke det der er tilfældet. Køber du din dukkeseng på nettet er du langt bedre beskyttet af forbrugerloven end i en butik - f.eks. er returret et lovkrav, noget som det ikke er i fysiske butikker.

Fri forsendelse

De fleste webshops vil gerne lokke dig til at købe lidt mere, og også lidt mere end du sikkert selv havde tænkt. Og derfor tilbyder de som regel gratis levering.

Men altså ikke på alle ordrer - men på alle ordrer over et vist beløb. Det betyder at hvis du har lagt dukkesengen i kurven og kan se du mangler 100 kr.

for at få fri levering, så finder du da selvfølgelig et par ting mere du kan bruge og køber dem samtidig. Så får du gratis levering, butikken får solgt lidt mere, og alle er glade.

Vi kan også anbefale at du kigger på vores anden portal snurretop.dk. Ud over dukkeseng.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Supportere

Tak til vores partnere der gør det muligt for os at drive Dukkeseng.dk:

Find det du mangler på dukkeseng.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 4.755 produkter fra mere end 85 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 11.212 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-19 09:03:06.

19
Produkttyper
4.755
Produkter
85
Forhandlere
11.212
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.